Scroll Top

Kompania

Rreth nesh

“Pharma Tree”
Barnatore Dhe Kozmetikë,Dermakozmetikë,Vitamina,Suplemente,Bio-Shop,Paisje Medicinale Për Përdorim Personal.
Pharma Tree Është Një Kompani E Specializuar Në Fushën E Barnave Dhe Kozmetikës, Duke Ofruar Një Gamë Të Gjerë Të Produkteve Si Barna, Dermakozmetikë, Vitamina, Suplemente, Produkte Bio Dhe Paisje Medicinale Për Përdorim Personal.

Pharma Tree Barnatore& Kozmetikë, Pika Nr.1 Prishtinë

Njëra prej pikave ne Prishtine gjendet në adresën, Ali Vitia Kalabri Prishtinë XK, 10000

Pharma Tree është një kompani inovative dhe progresive në industrinë e barnave dhe kozmetikës. Ne shërbejmë si një burim i besueshëm për produkte të cilësisë së lartë në fushën e barnave, dermakozmetikës, vitaminave, suplementeve, produkteve bio dhe paisjeve medicinale për përdorim personal.

Misioni ynë është të ofrojmë zgjidhje efikase dhe të cilësisë për shëndetin dhe bukurinë e klientëve tanë. Ne jemi të përkushtuar ndaj sigurisë dhe mirëqenies së klientëve tanë duke siguruar që të gjitha produktet tona të përmbajnë standarde të larta të prodhimit dhe kontrollit të cilësisë.

Përveç kësaj, ne punojmë në vazhdimëri për të inovuar dhe zhvilluar produkte të reja për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve tanë. Këtu në Pharma Tree, ne kuptojmë rëndësinë e përdorimit të materialeve të natyrshme dhe të teknologjisë së fundit për të siguruar një përvojë të mrekullueshme për klientët tanë.

Pharma Tree Barnatore& Kozmetikë, Pika Nr.2 Prizren

Pika jone e dytë gjendet në Prizren  në  adresën , Bekim Berisha, Prizren 20000

Në të njëjtën kohë, ne jemi të përkushtuar ndaj qëllimit të mbrojtjes së mjedisit dhe të ndërgjegjësimit për impaktin tonë në botë. Kjo përfshin përdorimin e pakovimeve të qëndrueshme dhe praktikave të prodhimit të përgjegjshme.

Pharma Tree është më shumë se një kompani – është një partner në rrugën drejt shëndetit dhe bukurisë së qëndrueshme për të gjithë klientët tanë. Ne jemi krenarë për shërbimin tonë dhe angazhimin tonë ndaj mirëqenies së klientit, dhe mbetemi të përkushtuar ndaj ofrimit të produkteve të cilësisë së lartë dhe inovacionit në të ardhmen.

 

Me Qëllim Që Të Ofrojë Zgjidhje Të Cilësisë Për Shëndetin Dhe Bukurinë E Klientëve, Pharma Tree Ka Për Qëllim Të Përdorë Produktet E Tyre Për Të Mbështetur Mirëqenien Dhe Të Promovojë Shëndetin Në Mënyra Inovative Dhe Të Qëndrueshme.
Kompania Është E Përkushtuar Ndaj Kualitetit Dhe Sigurisë Së Produkteve Të Saj, Duke Punuar Me Furnizues Të Besueshëm Dhe Duke Zbatuar Standarde Të Larta Të Prodhimit Dhe Kontrollit Të Cilësisë.
Nëpërmjet Një Angazhimi Të Vazhdueshëm Për Inovacion Dhe Kërkim Të Përhershëm Për Produkte Të Reja Dhe Më Efikase, Pharma Tree Synon Të Jetë Një Udhëheqës Në Tregun E Barnave Dhe Kozmetikës, Duke Përmbushur Nevojat E Klientëve Të Tyre Në Mënyrë Të Plotë Dhe Të Besueshme.